woensdag 14 mei 2008

Laatste stagemaand

We naderen de laatste stagemaand! Het is hier ontzettend druk maar nog steeds datzelfde ontzettend leuk. Ik durf zelfs te stellen dat ik de laatste twee weken het meest heb bijgeleerd tijdens deze stage. Zowel op technisch, grafisch als communicatief vlak.

We zitten in een belangrijke periode met het CityFashion project. Eind deze week staat er een belangrijke deadline op het bord hier (gekoppeld aan een decadente barbeque)..namelijk de deadline voor de 3e beta. Dit is de laatste betaversie en de veranderingen ten opzichte van vroeger gaan ook enorm zijn.

Stagecollega Nick heeft een prachtig nieuw design in elkaar gebokst, er is een nieuwe kaart die de gebouwen van de winkels gaat weergeven in plaats van enkel de markers en voorts zijn we bezig aan een online shop voor de winkel. Inderdaad dames, je kan binnenkort gewoon vanuit je luie zetel winkelen!

Momenteel is het nog stressen om alles op tijd af te krijgen en van slapen komt soms niet veel terecht maar het resultaat ziet er erg veelbelovend uit! Daarbij komt nog de opdracht van Changemanagment die er ergens tussengewrongen moet worden.

De evaluatie van de stage is hier superpositief. We krijgen met de dag meer verantwoordelijkheden zoals ik nu voor een goede samenwerking tussen de developers mag zorgen en we mede betrokken worden bij de besprekingen van opportuniteiten van het hele CityFashion project. De samenwerking verloopt schitterend en we mogen zelfs tijdens de zomer al terugkomen! Ik kijk er naar uit

Geen opmerkingen: